Now Foods Ubiquinol CoQH-CF 50mg 60 softgels

Original price was: 50.00€.Current price is: 39.00€.

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Εξαντλημένο

Τηλεφωνική παραγγελία: 2410282907
Κωδικός προϊόντος: NOWF-3145 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

UBIQUINOL CoQH-CF 50 mg

Η NOW Ubiquinol CoQH-CF περιέχει την μειωμένη μορφή CoQ10 (συνένζυμο Q10), η οποία έχει αποδειχθεί σε επιστημονικές μελέτες ότι αποτελεί μια ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη και ενεργή αντιοξειδωτική μορφή CoQ10. Η προσθήκη του D-λιμονένιο σε αυτό το προϊόν βελτιώνει την φυσική διαλυτότητά του, η οποία ενισχύει περαιτέρω την εντερική απορρόφηση και ως εκ τούτου παρέχει ανώτερη συνολικά βιολογική αξία. Το συνένζυμο Q10 είναι παρόν σχεδόν σε όλα τα κύτταρα, όπου είναι απαραίτητο για μιτοχονδριακή παραγωγή ενέργειας. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις του CoQ10 βρίσκονται στην καρδιά, όπου η συνεχής διαθεσιμότητα χημικής ενέργειας είναι επιτακτική.

Εκτός από τα οφέλη της για την καρδιακή λειτουργία, μέσω της παραγωγής ενέργειας, το CoQ10 λειτουργεί και ως ένα ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, που παρέχει προστασία κατά της προσβολής των αγγειακών δομών, καθώς και για άλλους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και των νευρώνων.

Tο Ubiquinol κάνει τον καρδιακό μυ να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και με συνέπεια, αλλά ταυτόχρονα είναι χρήσιμο και για τη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος. Συνιστάται για τη θεραπεία των καρδιαγγειακών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας.

Το Ubiquinol χρησιμοποιείται για την αύξηση των επιπέδων ενέργειας. Οι τρέχουσες μελέτες δείχνουν ότι μπορεί επίσης να αυξήσει τη μακροζωία.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 1 softgel δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 0.15 kg
Μάρκα

Προσοχή
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Σχετικά προϊόντα