Musclepharm Recon 1200 gr Fruit Punch

Original price was: 52.90€.Current price is: 49.90€.

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Εξαντλημένο

Τηλεφωνική παραγγελία: 2410282907
Κωδικός προϊόντος: MusclePh_0016 Κατηγορίες: , , ,

Περιγραφή

Το RE-CON® είναι μια μοναδική, υψηλής απόδοσης μετά-προπονητική φόρμουλα  ανεφοδιασμού, αναπλήρωσης και ανοικοδόμησης. * Το RE-CON ® σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιήσει την πιο σημαντική φάση του συνολικού προγράμματος προπόνησης του αθλητή – την μετά-προπονητική φάση, αυτό που στο χώρο μας ονομάζεται «παράθυρο αναβολισμού". Το RE-CON ® έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους σκληρά προπονούμενους αθλητές όλα όσα χρειάζονται για συνολική αποκατάσταση και ανάπτυξη. * Κάθε πτυχή της διατροφής έχει ληφθεί υπόψη προκειμένου να δημιουργηθεί η πιο περιεκτική φόρμουλα αποκατάστασης της αγοράς. * Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο σαν το RE-CON® της Muscle Pharm.
Η υψηλής έντασης προπόνηση απαιτεί μια μετά-προπονητική φόρμουλα, που προορίζεται 100% για τη στήριξη και την ανάπτυξη του εσωτερικού περιβάλλοντος του οργανισμού. Προπονηθείτε πιο σκληρά – στην συνέχεια πετύχετε την ταχύτερη αποκατάσταση- με το RE-CON ®.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 7 ΣΤΑΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΥΩΝ
Το RE-CON ® συνδυάζει μια  προσέγγιση 7 σταδίων προκειμένου να τροφοδοτήσει τα συστήματα ανάπτυξης, επισκευής και αποκατάστασης των μυών του σώματος.* Αυτό μεγιστοποιεί την μετά-προπονητική ανάπτυξη και επισκευή, βελτιστοποιώντας παράλληλα το «παράθυρο αναβολισμού" σας. Εμείς  υπερ-εμπλουτίσαμε το RE-CON ® με υδατάνθρακες για αναπλήρωση του γλυκογόνου και για τροφοδοσία των μυών, καθώς και με ουσίες που αποτοξινώνουν τα κύτταρα οι οποίες βοηθούν στη μείωση του καταβολισμού και την προώθηση της κυτταρικής υγείας.* Για να το ενισχύσουμε αυτό, προσθέσαμε ανοσοτροποποιητές που ενισχύουν την υγεία και την αποκατάσταση. * Το RE -CON ® στοχεύει επίσης στα βασικά μονοπάτια αναβολισμού και αποκατάστασης του σώματος, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την ανάπτυξη των μυών, και την αποκατάσταση, και τελικά, την ικανότητα προσαρμογής σας στη σκληρή προπόνηση. *

 

Στάδιο 1: Αναπλήρωση (Carb-Max™ Matrix):

Η φόρμουλα Carb-Max™ είναι επιστημονικά σχεδιασμένη για να συνδυάσει συγκεκριμένες πηγές υδατανθράκων, καθεμία από τις οποίες έχει επιλεγεί για τις εξαιρετικές ιδιότητες της όσον αφορά στη ενέργεια και την αποκατάσταση. * Αυτό το μείγμα περιέχει 3 διαφορετικούς μονο-και πολύ-σακχαρίτες. Αυτά συνδυάζονται με τρόπο που αποδίδουν ταχεία και συνεχή κυτταρική αναπλήρωση.

Στάδιο 2: ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ (φόρμουλα βελτιστοποίησης του αναβολισμού):
Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει επανειλημμένα  ότι τα απαραίτητα  αμινοξέα και τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διαδικασία κτισίματος των μυών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της αμέσως μετά-προπονητικής φάσης – το "παράθυρο ανάπτυξης". Τα BCAAs και EAAs είναι κρίσιμης σημασίας για την αποκατάσταση των μυών και την ανάπτυξη. Το Re-Con περιέχει 6 γραμμάρια EAAs και 6 γραμμάρια BCAAs.

Στάδιο 3: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (φόρμουλα επιτάχυνσης):

Το πιο άφθονο αμινοξύ στο σώμα, η γλουταμίνη, είναι γνωστή για την ενίσχυση που προσφέρει στο ανοσοποιητικό σύστημα και την μυϊκή ανάπτυξη. * Το RE-CON ® περιέχει πάνω από 5 γραμμάρια γλουταμίνης μαζί με αρκετά, δραστικά συστατικά όσον αφορά στην αποκατάσταση

Στάδιο 4: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ (φόρμουλα με προσαρμογόνες και αντι-στρες ιδιότητες):

Η κορτιζόλη και οι ελεύθερες ρίζες είναι δύο βασικοί αντίπαλοι της αποκατάστασης. Η φόρμουλά μας περιέχει αρκετές συγκεκριμένες ενώσεις που βοηθούν στην υποστήριξη των υγιών επίπεδων της κορτιζόλης, περιορίζοντας έτσι την ικανότητά της να αναστέλλει την ανάπτυξη. *

Στάδιο 5 ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ (φόρμουλα επέκτασης μυών):

Το  CarnoSyn ®, βήτα αλανίνη και μηλική κιτρουλίνη, θεωρείται ότι συμβάλει στην αναδημιουργία κυτταρικής ενέργειας και τη διατήρηση των μυϊκών συσπάσεων για πιο έντονες προπονήσεις. * Η φόρμουλα ανεφοδιασμού του RE-CON ® διευκολύνει την κυτταρική αναπλήρωση ενέργειας και προετοιμάζει τα μυϊκά κύτταρα για την επόμενη προπόνηση.

Στάδιο 6: ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ  (φόρμουλα που προκαλεί αύξηση ινσουλίνης):

Αδιαμφισβήτητα, η ινσουλίνη είναι η πιο αναβολική ορμόνη στο σώμα. Τα θρεπτικά συστατικά του RE-CON ®, τα συστατικά που έχουν ιδιότητες παρόμοιες με την ινσουλίνη, μπορούν να βοηθήσουν στην μεταφορά παραγόντων που βοηθούν την αποκατάσταση από το αίμα στα μυϊκά κύτταρα. * Το μείγμα αυτό δρα  ως εξαιρετικό σύστημα διανομής θρεπτικών συστατικών, προωθώντας έτσι την πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών για να επέλθει ανάπτυξη των μυών και επισκευή *.

Στάδιο 7: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (φόρμουλα μυϊκής αποκατάστασης):

Το RE-CON ® είναι εμπλουτισμένο με εξαιρετικά φυτικά εκχυλίσματα και φυτοχημικά που ενισχύουν την αποκατάσταση, την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση. * Το μείγμα αυτό περιέχει επίσης πολλές αποτοξινωτικές ουσίες που ενισχύουν τον καθαρισμό των ελεύθερων ριζών, απομακρύνοντας τα απόβλητα του μεταβολισμού, προωθώντας έτσι περαιτέρω την αποκατάσταση και την υγεία των κυττάρων σας.

Δοσολογία
Ανακατέψτε 1/2 έως 1 μεζούρα της RECON σε 300-400ml. νερού και πιείτε το αμέσως μετά την προπόνηση.
Για υψηλής έντασης άσκηση: Χρησιμοποιήστε 1 μεζούρα RECON αμέσως μετά την προπόνηση.
Για μέτριας έντασης άσκηση: Χρησιμοποιήστε 1/2 μεζούρα RECON αμέσως μετά την προπόνηση.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 1.2 kg
Μάρκα

Προσοχή
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Σχετικά προϊόντα