COCOA Butter 100% PURE 7 oz 207 ml

Original price was: 15.05€.Current price is: 10.00€.

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Εξαντλημένο

Τηλεφωνική παραγγελία: 2410282907
Κωδικός προϊόντος: NOWF-7680 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Δέρμα που χρειάζεται μία ενυδατική κρέμα, πολλαπλών χρήσεων. Για όλο το δέρμα .
Το 100% αγνό βούτυρο κακάο αποτελεί ένα φυσικό ενυδατικό, ασφαλές για χρήση ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.
Είναι δημοφιλές για εγκαύματα από τον ήλιο, ξηρό σκασμένο δέρμα, ουλώδη ιστό και ραγάδες .
Στη φυσική του μορφή, σε θερμοκρασία δωματίου, είναι στερεό και μπορεί να διαφέρει στο χρώμα και την εμφάνιση.

Το Now Cocoa Butter είναι και κατάλληλο προς βρώση .
Το βούτυρο κακάο είναι ένα λίπος το οποίο εξάγεται από το κακάο και είναι ιδανικό για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
Για αιώνες γνωστό ως ύστατο ενυδατικό, το βούτυρο κακάο απορροφάται από το δέρμα με μεγάλη ευκολία, χάρη στην ιδιότητά του να λειώνει με την θερμοκρασία του σώματος .
Δημιουργεί μια ασπίδα κατά των άσχημων συνθηκών του περιβάλλοντος και είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από έκζεμα και δερματίτιδα.
Λειτουργεί συγκρατώντας την παραγωγή της ανοσοσφαιρίνης, η οποία είναι γνωστό ότι επιτείνει και επιταχύνει τις προαναφερθείσες παθήσεις .
Το βούτυρο κακάο είναι υπέροχο όταν χρησιμοποιείται για μασάζ.
Καταπραΰνει την επιδερμίδα, ανακουφίζει από το στρες και βοηθάει στη χαλάρωση, ενώ επιφέρει μια αίσθηση ευεξίας, όταν κάνετε μασάζ.
Είναι χρήσιμο για τις έγκυες γυναίκες, όταν χρησιμοποιείται για την πρόληψη των ραγάδων.

Επιπλέον πληροφορίες
Μάρκα

Προσοχή
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Σχετικά προϊόντα