Τζίνγκο Μπιλόμπα - ULTRA GINKGO, 60 CAPS

Τζίνγκο Μπιλόμπα - ULTRA GINKGO, 60 CAPS

Τζίνγκο Μπιλόμπα - ULTRA GINKGO, 60 CAPS

Τζίνγκο Μπιλόμπα - ULTRA GINKGO, 60 CAPS
Μάρκα: Nature's Plus
Κωδικός Προϊόντος: NPLUS-01093
Διαθεσιμότητα: instock
60,85€ 39,30€
Ποσότητα: Καλάθι

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

ULTRA GINΚGO


(Ginkgo Biloba), 100mg.

Γεροντική άνοια (από Αλτσχάιμερ ή εγκεφαλικό), αντιθρομβωτικό, αντιοξειδωτικό, στυτική δυσλειτουργία, κυκλοφορία άκρων, μνήμη.

Το Γκίνγκο μπιλόμπα είναι ένα από τα λίγα φυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες σύγχρονες κλινικές μελέτες. Τα αποτελέσματα που έδωσαν οι μελέτες αυτές είναι πολύ αξιόλογα, ιδίως σε σχέση με την κυκλοφορία του αίματος.
Πράγματι, βελτιώνει την κυκλοφορία, ιδίως στα άκρα και τον εγκέφαλο, βελτιώνοντας έτσι τις εγκεφαλικές λειτουργίες, τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Επίσης, βελτιώνει τη στύση στους άνδρες μετά από χρήση 7-8 εβδομάδων, μπορούν δε να το παίρνουν και όσοι κάνουν θεραπείες με φάρμακα για την καρδιά, στους οποίους απαγορεύεται η χρήση του βιάγκρα. Σε αυτή όμως την περίπτωση η χρήση του Ginkgo Biloba θα πρέπει να γίνεται με ιατρική παρακολούθηση.

Το Ultra GINKGO 100 είναι εγγυημένης ισχύος και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όπως όλα τα προϊόντα Nature’s Plus φέρει διπλή εγγύηση με ποιοτική/ ποσοτική ανάλυση ανεξάρτητου εργαστηρίου. (American Analytical Chemistry Laboratories).


 

ΧΡΗΣΗ:


Δοσολογία:
Μία κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση με το φαγητό.


 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

Άλλα Συστατικά

Φυτική κυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, πυρίτιο, απεσταγμένο νερό.

Δεν περιέχει
Μαγιά, σιτάρι, σόγια, καλαμπόκι, γάλα, τεχνητά χρώματα και συντηρητικά