Πακετο 2 τεμαχιων Dymatize ISO-100 Orange Ice Cream - 2200g

Πακετο 2 τεμαχιων  Dymatize ISO-100 Orange Ice Cream - 2200g
Μάρκα: Dymatize
Κωδικός Προϊόντος: DYM-NUTR-0082
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
139,80€
Ποσότητα: Καλάθι

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Η τιμή αφορά πακέτο 2 τεμαχίων (τιμή τεμαχίου 69,90€)

Δωρεάν μεταφορικά

Ο καθένας ψάχνει για ένα άπαχο και ισχυρό για τη σωματική διάπλαση προϊόν. Αυτό απαιτεί υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος, παρέχοντας μια σωστή ποσότητα πρωτεΐνης με το μικρό πλεόνασμα σε θερμίδες όσο το δυνατόν.

Η ISO100 HYDROLYZED είναι ένας σούπερ συνδυασμός υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος - η πιο προηγμένη φόρμουλα της DYMATIZE. Μέσω ενζυμικής υδρόλυσης η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι κατανεμημένη εν μέρει σε αλυσίδες αμινοξέων την οποία, την καθιστά πολύ εύκολη να χωνέψει ο οργανισμός μας. Η ISO100 HYDROLYZED είναι μια τέλεια επιλογή για μετά αλλά και για πριν από τις προπονήσεις. Χωρίς ζάχαρη και λίπος, είναι σούπερ άπαχο με λιγότερες από 116 kcal ανά μερίδα όταν αναμιγνύεται με νερό.

    Η καλύτερη isolate σε πωλήσεις παγκοσμίως
    "Βραβευμένη isolate« τέσσερα συναπτά έτη (2013-2016)
    25 g από πρωτεΐνη ορού γάλακτος ανά μερίδα
    Κάθε μερίδα περιέχει 5,6-5,8 g BCAAs συμπεριλαμβανομένων των 2.6-2.7 g των L-Λευκίνη, ανάλογα με τη γεύση
    Χωρίς ζάχαρη - λίπος και λιγότερο από 116 kcal ανά μερίδα (αναμιγνύεται με νερό)
    Ελεύθερο από γλουτένη
    Κατάλληλο για χορτοφάγους