Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα - EVENING PRIMROSE OIL 500MG 180CAPS

Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα - EVENING PRIMROSE OIL 500MG 180CAPS

Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα - EVENING PRIMROSE OIL 500MG 180CAPS

EVENING PRIMROSE OIL 500MG 180CAPS
Μάρκα: Lamberts
Κωδικός Προϊόντος: LAMB-8507-180
Διαθεσιμότητα: instock
26,78€ 22,50€
Ποσότητα: Καλάθι

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.


Pure Evening Primrose Oil 500mg


Έλαιο Νυχτολούλουδου των500mg Με Βιταμίνη Ε.

Το Evening Primrose Oil αποτελεί μία από τις λίγες φυσικές πηγές ενός πολυακόρεστου λιπαρού οξέως που ονομάζεται Γ-Λινολεϊκό οξύ (GLA). Το GLA αποτελεί την πρόδρομο ουσία μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσταγλανδίνης της PGE1, η οποία λαμβάνει μέρος στην ρύθμιση της λειτουργίας του νευρικού, του καρδιαγγειακού και του αναπαραγωγικού συστήματος, στην υγεία του δέρματος και σε πληθώρα άλλων βιολογικών λειτουργιών. Παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός δύναται να παράγει GLA από Λινολεϊκό οξύ (το Ωμέγα 6 λιπαρό οξύ που βρίσκεται στα φυτικά έλαια) η μετατροπή αυτή αρκετές φορές επιβραδύνεται ή και αναστέλλεται πλήρως. Για τον λόγο αυτό, μία διαιτητική πηγή GLA μπορεί να είναι χρήσιμη για τον οργανισμό ώστε να παρακαμφθεί η διαδικασία της μετατροπής, κάτι που επιβεβαιώνεται από αρκετές κλινικές μελέτες στις οποίες απεδείχθη όφελος από την λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με GLA σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Το Evening Primrose Oil της Lamberts αποτελεί υψηλής ποιότητας έλαιο ειδικά επιλεγμένο για την αγνότητα του και για το επίπεδο της περιεκτικότητας του σε GLA. Κάθε κάψουλα Evening Primrose Oil της Lamberts παρέχει επίσης 10mg Βιταμίνης Ε. Οι κάψουλες του προϊόντος αυτού είναι μικρότερες σε μέγεθος εν συγκρίσει με τις κάψουλες των άλλων προϊόντων μας που περιέχουν GLA, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο για άτομα που εμφανίζουν δυσκολίες στην κατάποση μεγάλων καψουλών. Αυτό το προϊόν προτείνεται σε: Γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Γυναίκες κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως. Οποιονδήποτε επιθυμεί να διατηρήσει το δέρμα του σε καλή κατάσταση.
 

ΧΡΗΣΗ


Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους


Δοσολογία:

1 με 4 κάψουλες ημερησίως.

Φύλαξη:

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.
 

ΑΠΟΔΟΣΗ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


Κάθε κάψουλα αποδίδει: Evening Primrose Oil 500mg providing Gamma-Linolenic Acid (GLA) 50mg Vitamin E 10mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan).
 


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ & ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


Αλλεργίες:

Καμία.

Προφυλάξεις:

Το συμπλήρωμα αυτό πρέπει να χορηγείται σε επιληπτικά άτομα μόνο υπό την επίβλεψη του γιατρού.