ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα, Αντιοξειδωτικά, Καρδιαγγειακή Υγεία, Αυξημένα Τριγλυκερίδια, Χοληστερίνη-Οξείδωση
Οι ελιές και το ελαιόλαδο αποτελούν κύριο συστατικό της Μεσογειακής διατροφής εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην αρχαία Ελλάδα, ο Όμηρος χαρακτήριζε το ελαιόλαδο ως υγρό χρυσό, λόγω των ιδιοτήτων που πρόσφερε στην υγεία του οργανισμού η κατανάλωσή του. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει από τότε ότι είναι οι πολυφαινόλες στον καρπό της ελιάς, που αποτελούν τα κύρια ενεργά συστατικά, κυρίως η υδροξυτυροσόλη. Η κατανάλωση των πολυφαινολών του ελαιόλαδου συμβάλλει στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από την οξειδωτική βλάβη. Τα ελαιόλαδα που μπορεί να διαφέρουν στην ποσότητα των πολυφαινολών που παρέχουν, γεγονός που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως ωριμότητα, έκθεση στο ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου και γενικά απόδοση. Κάθε δισκίο Lamberts® Olive Fruit Extract παρέχει το επίπεδο της υδροξυτυροσόλης που έχει αποδειχθεί σύμφωνα με μελέτες ότι είναι αναγκαίο για τον οργανισμό.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1 ταμπλέτα την ημέρα.
Αλλεργίες: Καμία
Προφυλάξεις :Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Olive Fruit Extract 334mg Providing Hydroxytyrosol 5mg Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating: (Hydroxypropyl Methylcellulose, Titanium Dioxide and Copper Chlorophyllin, Glycerin), Magnesium Stearate.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.